There are no ads, please add some


Prijsvraag: Win het Ajax-uitshirt!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. En weer is er zo’n origineel Ajax uitshirt  te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag wederom: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de thuiswedstrijd tegen Emmen eerder dit seizoen. Denk jij het te weten wie het is?  

Win dus zo’n fantastisch shirt voor jezelf of als verrassing voor  je man, vrouw, zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Deelname wel uitsluitend via mail! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. LET OP: de volledige thuis en uitcollectie 2019-2020 nu met maar liefst 70% korting!!

Wie zijn de twee verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zondag 24 mei a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Gerelateerde posts