Gerucht: ‘Ruildeal Marin – Vanaken in de maak’

In diverse Belgsiche media duiken steeds meer geruchten op over een mogelijke ruildeal tussen Club Brugge en Ajax. De inzet zijn Razvan Marin en Hans Vanaken. Onder meer Voetbal 24 meldt dat Brugge bijzonder gecharmeerd is van Marin en Vanaken werd al eerder in verband gebracht met Ajax. Hetgeen later werd ontkent. Afgelopen winterstop liet coach Erik ten Hag Marin niet vertrekken. ook toen stond Club Brugge voor de deur om hem te huren waar Ajax alleen wilde verkopen. Marin zelf gaf toen aan absoluut niet weg te willen en te willen slagen bij Ajax.

Marin zou nu zo’n acht miljoen euro moeten kosten zo weten de Belgische media te melden. Ajax betaalde een jaar geleden circa 12 miljoen aan standaard Luik voor de Roemeen. Vanaken is dé sterspeler van Club Brugge en Belgsich voetballer van het jaar en dus moet Ajax waarschijnlijk wel flink wat bij betalen. De 27-jarige Van Aken heeft namelijk ook nog een contract tot de zomer van 2024.

Related posts