‘Ajax was voor crisis dichtbij Pérez en aast nu op Mexicaans international Córdova’

De geruchten rondom Ajax wakkeren weer aan. Volgens het Spaanse medium AS was Ajax vóór de coronacrisis dichtbij het aantrekken van de Argentijnse verdediger Nehuén Pérez. Volgens AS stond de 19-jarige Argentijn op het punt om voor 25 miljoen euro de overstap te maken van Atletico Madrid naar Ajax. Pérez speelt dit seizoen op huurbasis bij het Portugese Famalicao. Volgens de Spaanse krant is de kans vanwege de coronacrisis nu echter groot dat Pérez bij Atlético blijft.

ook nieuws vanuit Mexico. Ajax zou het oog hebben laten vallen op Sebastián Córdova, zo meldt onder andere ESPN-journalist John Sutcliffe op zijn Facebookpagina. Córdova is een middenvelder en viervoudig Mexicaans international. Hij heeft dezelfde zaakwaarnemer als landgenoot Edson Álvarez. Volgen Sutcliffe zou Ajax de afgelopen weken contact hebben gezocht met deze zaakwaarnemer aangaande een eventuele transfer van de 22-jarige Córdova die nu nog bij het MExicaanse CF América speelt.

Related posts