‘Ajax in vergevorderd stadium met Gravenberch’

Ajax en Ryan Gravenberch lijken elkaar te gaan vinden als het gaat om een contractverlenging. De middenvelder, die op 16 mei achttien jaar wordt, zou in een vergevorderd stadium zijn over een nieuwe verbintenis, zo meldt AjaxShowtime. Gravenberch heeft nog een jeugdcontract bij Ajax tot de zomer van 2021. De middenvelder wordt volgende week achttien jaar. Beide partijen spraken in de afgelopen maanden al wel uit met elkaar door te willen en zaakwaarnemer Mino Raiola doet daar momenteel zijn best voor.

Ajax wil de contracten van meerdere talenten uit 2002 en 2003 openbreken en verlengen. Het gaat volgens Ajax Showtime – naast Ünüvar, Hansen en Brobbey – om Anass Salah-Eddine, Kenneth Taylor en Devyne Rensch. Hansen, Brobbey, Salah-Eddine en Taylor staan nog tot medio 2021 onder contract in Amsterdam. Ünüvar en Rensch liggen een jaar langer vast.

Related posts