Ajax wil supporters snel duidelijkheid geven over tickets

Ajax zal snel met duidelijkheid komen richting supporters die nog een kaartje hadden voor een of meerdere wedstrijden in het restant van het Eredivisieseizoen. Nu duidelijk is dat er tot 1 september geen betaald voetbal wordt gespeeld zijn de gekochte tickets niet meer bruikbaar. ‘Hoewel Ajax dit betreurt, overheerst het begrip dat dit besluit onvermijdelijk was, in het belang van de nationale gezondheid. De exacte gevolgen van deze mededeling voor de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de clubs zijn nog niet bekend. Op korte termijn volgt duidelijkheid wat het betekent voor supporters die reeds kaarten voor de resterende wedstrijden van dit seizoen hebben aangeschaft’, zo meldt Ajax op de officiële website.

De Nederlandse clubs zagen het enigszins aankomen en waren daarom al in gesprek over de afhandeling. Uitgangspunt is een eenduidige oplossing voor alle clubs. Zodra er een beslissing gemaakt is, wordt er met de mensen met kaartjes via de mail contact opgenomen.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.