Uitslag prijsvraag: Wie wint het officiële Ajax uitshirt?

Jullie hebben nog een uitslag te goed; die van onze AjaxFanzone.nl 20 jaar prijsvraag van 27 maart j.l. De vraag was: Wie zijn de twee Ajax-spelers op de foto? Wederom veel inzendingen, waaronder natuurlijk ook weer wat foute maar ook flink wat goede gelukkig! De echte kenners hadden het natuurlijk allang gezien: Het zijn Nico Tagliafico en Daley Blind (zie foto hieronder)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij Charly Kasander uit Vlissingen er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Charly met dat schitterende Ajax-uitshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige uit- en thuiscollectie 2019-2020 is bij Bouds-Inn nu verkrijgbaar met maar liefst 50% korting!!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit nieuwe jaar plaatsen we bij iedere competitie-thuiswedstrijd van Ajax een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze kanalen dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!


Nico en Daley!


Related posts

1 Comment

Comments are closed.