‘Gratis FOX Sports voor seizoenkaarthouders’

Naast dat er de mogelijkheid bestaat dat de rest van het lopende seizoen zonder publiek gespeeld gaat worden begint het ook realistisch om alvast verde vooruit te kijken naar komend seizoen. Misschien moet er, vanwege de corona-crisis, nog wel tot eind 2020 of langer zonder publiek worden gevoetbald. Volgens marketeer Chris Woerts zijn er in dat geval creatieve oplossingen ter compensatie van seizoenkaarthouders te verzinnen, zo mledt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

‘Clubs hinken op twee gedachten. Hoeveel toeschouwers mogen ze straks toelaten? Mógen ze wel mensen toelaten? Zolang er geen duidelijkheid is, kunnen ze geen beleid maken.’ 21 april volgt hopelijk meer nieuws, als Mark Rutte een update geeft over de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen. Woerts pleit daarbij alvast voor de oplossing van gratis FOX Sports-abonnementen voor seizoenkaarthouders als het nog corona probleem ook nog komens seizoen gaat spelen. ‘Het mes snijdt dan aan twee kanten. Clubs zijn verzekerd van een jaar aan inkomsten. En kaarthouders weten dat ze de wedstrijden altijd kunnen zien, ook als zij de eerste maanden van het nieuwe seizoen niet in het stadion welkom zijn.’

Of supporters zich daadwerkelijk willen laten paaien voor een Fox-abonnementje valt te betwijfelen. Het lijkt meer een sigaar uit eigen doos want eigenlijk is het toch niet meer dan normaal dat de vaste fans minimaal de wedstrijden van hun eigen team moeten kunnen zien? En dan hebben we het nog niet over de, al dan niet gratis Fox-zenders, die de seizoenkaarthouders nu al hebben. Moeten ze die abonnementen maar opzeggen dan?

Related posts