There are no ads, please add some


Ajax F-Side bedankt alle dapp’re strijders

Een prachtig gebaar van de F-Side op deze zaterdag. Vanaf 12:00 uur cirkelen er twee vliegtuigjes boven de stad met een pakkende tekst. AJAX F-SIDE AMSTERDAM XXX BEDANKT ALLE DAPP’RE STRIJDERS !!!

Op het Facebook-account van de F-Side is het volgende te lezen.

De F-SIDE wil alle mensen bedanken, medisch personeel, verzorgend personeel, GVB personeel, Brandweer Amsterdam, Boeren, Chauffeurs, Winkelpersoneel, kortom iedereen die zich inzet om in deze moeilijke tijden de mooie stad Amsterdam draaiende te houden !! Samen met elkaar kunnen we door deze crisis heen komen.
Wij zijn er van bewust dat jullie allemaal extra kwetsbaar zijn tijdens het uitoefenen van jullie beroep in deze corona crisis. Het is onmogelijk om jullie allemaal persoonlijk te bedanken, daarom doen wij dat om 12 uur boven onze stad.
Nogmaals, BEDANKT en stay safe !!! F-SIDE AMSTERDAM since 1976.

Gerelateerde posts