Ajax krijgt concurrentie van PSV in strijd om Braziliaan Pepê(23)

In navolging van Ajax heeft ook PSV nu het oog laten vallen op Grêmio-talent Pepê. Het Braziliaanse medium Globo Esporte meldde medio maart al dat Ajax een oogje had op de Braziliaans voormalig jeugdinternational. Ook PSV zou de verrichtingen van de talentvolle buitenspeler op de voet volgen. Ook Bayern München, AS Roma en Real Valladolid hebben hem in het vizier.

Pepê is een rechtsbenige buitenspeler die doorgaans vanaf de linkerkant speelt. Hij staat tot halverwege 2022 nog onder contract bij Grêmio. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op 8,5 miljoen euro maar Grêmio zou naar verluidt maar liefst twintig miljoen euro voor hem vragen. Volgens Globo Esporte zou de aanvaller een voorkeur hebben voor een transfer naar Ajax.

PSV zou tot vijftien miljoen euro willen gaan volgens Globe Esporte. Met name Ajax scout de afgelopen jaren regelmatig in Zuid-Amerika. Bij Ajax kan  Pepê de vierde Braziliaan worden. Naast David Neres maakte onlangs Danilo Pereira zijn debuut in het eerste elftal. Komende zomer maakt Antony de overstap van São Paulo naar Ajax, terwijl de club reeds de komst van Giovanni wereldkundig maakte. Laatstgenoemde talent is transfervrij overgekomen van Santos.

Related posts