Ten Hag wil met videogesprek gezamenlijk trainen met zijn selectie

Trainer Erik ten Hag kan niet wachten om weer met zijn spelers op het veld te staan maar voorlopig is dat door het coronavirus absoluut ondenkbaar. Ten Hag wil nu andere mogelijkheden bekijken, en is van plan om binnenkort via een videogesprek een gezamenlijke training af te werken met zijn selectie, zo,laat hij weten in een video op Ajax.nl

‘We moeten hier een weg in zien te vinden en ondanks dat wij onze spelers een schema en faciliteiten in de vorm van een fiets hebben meegegeven mis je het onderlinge contact. Via een videogesprek een training geven heb ik elders al gezien en dat werkt. Het kan dan geen voetbal zijn maar fietsen kan dus wel. Het is nu ook belangrijk om goed contact te houden met name met de buitenlandse spelers. De Nederlandse spelers hebben hun familie in de buurt al is er geen fysiek contact. Voor de buitenlandse spelers ligt dit heel anders en zij zitten echt in een isolement’.

Veltman richting rentree, Neres en Mazraoui nog afwachten
Over het herstel van enkele spelers laat Ten Hag ook nog even zijn licht schijnen. Joël Veltman staat er na zijn zware knieblessure goed voor volgens de trainer. ‘Als we weer mogen beginnen met de groepstraining zie ik Joël zo weer instromen want hij heeft de afgelopen tijd goed kunnen trainen. Met David Neres en Noussair Mazraoui moeten we nog even geduld hebben’.

Bron: Ajax.nl

Related posts