Het gaat iets beter met Abelhak Nouri

Tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door vertelden de vader en de broer van Nouri dat Appie weer thuis is en daar door de familie verzorgd wordt. ‘Het gaat goed met Appie. Hij is sinds kort thuis. Sindsdien gaat het stukken beter. Hij is bewust van de betrouwbare omgeving waar hij is, met zijn familie. Wat houdt goed in? Hij ligt niet meer in een coma. Hij is wakker. Hij niest, eet en boert. Maar hij komt niet zijn bed uit. Hij is heel erg afhankelijk van ons’, aldus zijn broer Abderrahim. Door Humberto Tan werd gevraagd of Appie al kan communiceren. ‘Op goede dagen is er een vorm van communicatie, door middel van zijn wenkbrauwen of een glimlach bijvoorbeeld. Maar dat is topsport voor hem’. Zijn vader is nog steeds geraakt door de aandacht voor zijn zoon: ‘Ik geloof nog in een wonder, zeker. Het is een zware beproeving voor ons. Wij doen onze best. Het is de bedoeling dat Appie beter wordt.’

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Heb het programma gezien fijn voor de familie dat Appie zo af en toe reageer maar het blijft elke keer weer zwaar als Appie in de media verschijnt.

Comments are closed.