Algemeen directeur Eredivisie CV is gespeculeer beu: ‘Alles in teken aanpak crisis; de rest is bijzaak!’

Mattijs Manders, algemeen directeur van de Eredivisie CV, is het gespeculeer over hoe, of en wanneer de Eredivisie hervat moet worden dan wel uitgespeeld moet worden helemaal zat, zo laat hij op Twitter weten in een korte maar krachtige reactie. ‘We beleven mogelijk de grootste crisis uit ons leven. Alles staat nu in het teken van de keiharde aanpak van deze crisis’, stelt Manders allereerst. ‘De rest is bijzaak. Zeker ook alle mediaberichten over de gevolgen voor de Eredivisie. Dit zijn slechts wensen, meningen en ideeën, maar zeker nog geen besluiten!’, aldus Manders.

In een vervolg twitter bericht voegt Manders er aan toe: “Morgen met @KNVB en @1e_Divisie overleg over gevolgen van zojuist afgekondigde maatregelen door @Regering. Het is te vroeg om hier nu inhoudelijke uitspraken over te doen. Tenslotte steunen wij de aangescherpte maatregelen en herhaal ik nog eens dat gezondheid boven alles gaat”.

Related posts