Feyenoord en Ajax zeggen samen ‘dankjewel’ tegen zorgverleners

In het weekend dat eigenlijk de Klassieker had moeten worden gespeeld slaan beide clubs de handen ineen, om het zorgpersoneel in de strijd tegen het coronavirus een hart onder de riem te steken. In de kranten van zaterdag hebben Ajax en Feyenoord een paginagrote advertentie geplaatst, en de twee clubs hebben vanochtend een ‘moving billboard’ door Nederland laten rijden. 

‘Hand op Hand voor onze dapp’re strijders in de zorg’ staat er op te lezen. Feyenoord en Ajax laten het ‘moving billboard’ langs diverse ziekenhuizen in Amsterdam en Rotterdam rijden. In Amsterdam doet het billboard de ziekenhuizen UMC (locatie VUmc en locatie AMC), BovenIJ en OLVG (locatie West) aan. In Rotterdam worden Ikazia, Maasstad Ziekenhuis, Franciscus Gasthuis en Erasmus MC met een bezoekje vereerd. ‘Zie het als een welgemeend dankjewel, richting al die mensen die nu, in zware tijden, zo keihard werken voor ons allemaal. Al zijn we als clubs dan grote sportieve rivalen, dit doen we bewust samen, eensgezind en vooral met enorm grote waardering’, aldus Feyenoord-woordvoerder Saymon Salomon.

Related posts