‘Ajax stuurt Babel na dit seizoen terug naar Galatasaray’

Ajax is niet tevreden over Ryan Babel en wil hem na dit seizoen terugsturen naar Galatasaray, zo weet het Turkse Sabah  te melden. Voor de Turkse club is dat een flinke streep door de rekening want men had hele andere plannen met Babel.

Babels contract bij Galatasaray loopt nog twee jaar door en met een salaris van vier miljoen per jaar drukt hij aardig op de begroting. Men had dan ook gehoopt dat Babel met zijn speelminuten bij Ajax een plek in de EK-selectie van Ronald Koeman kon veilig te stellen, maar dat feest gaat niet door omdat het eindtoernooi is verplaatst naar 2021. Het medium schrijft dat men Babel bij een goed EK had willen verkopen aan een club uit China of Qatar. Babel speelde tot nu toe negen officiële wedstrijden voor Ajax en wist daarin een keer te scoren.

Bron: Sabah

Related posts

3 Comments

 1. Indojood

  Da’s dan een voordeel van corona. Babel zal niet meer voor ons spelen. Nooit begrepen waarom ie is gehaald.

  1. Charka53

   Omdat het een leuke jongen is Indojood 😉
   Het was weer een daad van onkunde zoals vele maar ze leren het nooit en nu maar hopen dat de bondscoach hem ook maar thuis laat.

   1. Bakkie

    Iets meer respect voor deze Ajacied mag van mij wel. Oke, het is geen uitblinker, maar het was goed dat we hem erbij hadden dit seizoen.

Comments are closed.