‘Vertonghen mag aankomende zomer transfervrij vertrekken bij Tottenham Hotspur’

In de afgelopen transferperiode heeft Ajax een poging ondernomen om Jan Vertonghen te verleiden tot een terugkeer naar Ajax, maar mede de transfersom en het salaris van Vertonghen zorgden ervoor dat de Belg bij Tottenham Hotspur bleef. Inmiddels gaan de geruchten dat Vertonghen aankomende zomer mag vertrekken bij The Spurs maar dan wel transfervrij aangezien men in Londen niet van is om het aflopende contract van Vertonghen te verlengen.

Erik ten Hag gaf eerder te kennen dat Vertonghen op het lijstje van Ajax staat. ‘Jan is een speler met een verleden bij Ajax en hij kent de filosofie van de club. Natuurlijk volgen wij zijn situatie nadrukkelijk maar je moet ook kijken naar de positie waarop iemand kan spelen. Als dat bij elkaar komt, de beschikbaarheid en de positie waarop iemand speelt, dan is hij een optie. Van een leeftijdsgrens is hier sowieso geen sprake. Als iemand goed genoeg is, maakt het niet uit hoe oud hij is’.

Bron: Football Insider

 

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Een sterke verdediger die ons af en toe kan helpen omdat we nu ook de jonkies meer kansen moeten geven maar late we ons maar niet rijk reken hoor hij gaat gewoon waar er veel euro’s op te rapen zijn.

Comments are closed.