Swart: ‘Ajax kampioen, hadden de anderen maar beter hun best moeten doen’

Sjaak Swart heeft de oplossing mocht de Eredivisie niet meer worden uitgespeeld door het coronavirus. Mister Ajax ziet ook dat het steeds krapper gaat worden met het speelschema en dan weet Sjaak wel wat er moet gebeuren. De huidige stand hanteren als eindstand is volgens Swart de meest logische oplossing.

‘Natuurlijk moeten we hopen dat het nog allemaal uitgespeeld kan worden maar ik vrees dat het nog wel een tijdje gaat duren. Dan is het meest eerlijke dat de huidige stand de eindstand is. En Ajax dus kampioen. Bovenin en onderin kunnen andere clubs de consequenties niet leuk vinden, maar dan hadden ze maar eerder goed moeten presteren. Kijk naar Liverpool die na vele jaren weer eens kampioen kunnen worden, dan kun je uiteindelijk toch niet zeggen dat je een streep door het seizoen zet’. Swart heeft zelf ook last van de regels rondom het coronavirus en komt momenteel zijn huis niet meer uit en kan zelfs niet meer voetballen met zijn vaste groepje. ‘Dat voelt zeker als een soort straf maar ook ik heb daar alle begrip voor. Laten we hopen dat het allemaal snel voorbij is’.

Bron: AD

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Ja Sjaakie dat is een goed plan maar reken er maar op dat de KNVB met een eigen gemaakte versie komt en ik ben bang dat die niet onze kant uit zal vallen.

Comments are closed.