‘Roma wil transfer Gravenberch bekostigen door verkoop Karsdorp en Schick’

Ryan Gravenberch is nog altijd nadrukkelijk in beeld bij AS Roma. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport wil de Italiaanse club de transfer van de zeventienjarige middenvelder van Ajax bekostigen door  de verhuurde Rick Karsdorp (feyenoord) en Patrik Schick (RB Leipzig) te verkopen. Gezamenlijk moeten Karsdorp (8 miljoen) en Schick (28 miljoen) circa 36 miljoen euro opleveren, een flink bedrag waarmee AS Roma hoopt onder andere Gravenberch te kunnen halen, zo klinkt het.

Gravenberch ligt tot medio 2021 vast, waardoor Ajax mogelijk openstaat voor een transfer als het niet tot een contractverlenging komt. Gravenberch zijn zaakwaarnemer is Mino Raiola, waarmee het altijd lastig zaken doen is. Zowel Raiola als Ajax gaven eerder aan de intentie te hebben om een nieuwe deal te bewerkstelligen, maar vooralsnog is een akkoord niet bereikt.

Naar verluidt moet Gravenberch circa tien tot twaalf miljoen euro kosten. AS Roma is niet de enige gegadigde voor het toptalent, zo claimt de Italiaanse sportkrant. Ook twee andere topclubs in Europa zouden azen op de diensten van de jongeling. Eerder werd onder meer Juventus al in verband gebracht met de Ajax-middenvelder .

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Volgens mij gaf Ryan Gravenberch aan dat hij een Ajax hart heeft en hier nog veel kan en moet leren , waarom dan deze onzin verhalen ?

Comments are closed.