KNVB bespreekt gevolgen coronavirus

De KNVB gaat morgen met de clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie mogelijke maatregelen bespreken wat betreft de gevolgen van het coronavirus. ‘We hebben alle clubs uitgenodigd om hier te komen en de protocollen en de werkwijze van de overheid uit te leggen. Voorlopig is het allemaal speculatie, maar we moeten op alles voorbereid zijn en houden alle opties open. We houden ook in de gaten wat er in de landen om ons heen gebeurt’, aldus de KNVB. Er staan wat wedstrijden gepland met teams uit het zuiden van het land zoals Willem II – Heerenveen, RKC Waalwijk – FG Groningen, Cambuur – NAC en psv – FC Emmen. Ajax neemt het thuis op tegen FC Twente en op zich is dat geen probleem ware het niet dat er duizenden Ajacieden uit het zuiden van het land komen. In Frankrijk en Duitsland worden veel wedstrijden zonder publiek gespeeld terwijl in Italië alle wedstrijden tot 3 april geannuleerd zijn.

 

Related posts