Jong Ajax onderuit bij FC Volendam: 4-0

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Volendam met 4-0 verloren en zakt daarmee naar een vierde plaats in de competitie. De Ajacieden begonnen goed aan de wedstrijd en met name Ünüvar was gevaarlijk met steekballen op Timber en Castillo. Echter viel het doelpunt toch aan de andere kant en die kwam op naam van Antonucci. Vier minuten later scoorde Volendam opnieuw via El Kadiri. In de tweede helft kwam Sontje Hansen in het veld voor Ünüvar maar dat had weinig effect. Na de 3-0 van Antonucci was de wedstrijd gespeeld en waren invaller Victor Jensen en Castillo nog dichtbij de eretreffer. Uit een counter scoorde Volendam uiteindelijk ook nog de 4-0 en daarmee is de ploeg van Wim Jonk Jong Ajax voorbijgestreefd op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Van Gelderen, Kasanwirjo, Pierie, Kemper, Taylor, Regeer (85. Llansana), Mendez, Castillo, Ünüvar (46. Hansen), Q. Timber (63. Jensen)

Related posts