Video: Kale is boos en Kokkie is ziek van Ajax

Het is niet altijd fijn om Ajacied te zijn. Dat ondervinden fans Kale en Kokkie de afgelopen weken aan den lijve. Afgelopen donderdag werd Ajax door Getafe uit de Europa League geknikkerd en gisteravond werd de ploeg van Erik ten Hag afgedroogd tegen AZ (0-2) waardoor ze in punten weer gelijk staan met de Alkmaarders. Volgens de twee moet er heel snel wat gaan veranderen, benieuwd wat? Kijk dan naar de video!

De vraag van Wim Suurbier deze week:

Welke uitspraak is NIET van Cruijff?

A. Als je niet ken winnen moet je zorgen dat je niet verliest

B. Voetbal speel je met je hoofd, want de bal is vlugger dan de benen

C. Als Spanjaarden twee kansen krijgen, maken ze er één

De winnaar van vorige week is:

Joris de Groot uit Amsterdam

Mensen die Only Friends willen steunen kunnen meedoen aan de quiz. Deelnemers wordt gevraagd donateur te worden van Only Friends door een SMS naar het Only Friends nummer 4333 te sturen met het woord friends [spatie] en het goede antwoord A, B, of C. Een smsje sturen kost drie euro, daarvan gaat de volledige opbrengst direct naar het goede doel.

Bovendien is er nog wat te winnen. Uit de inzenders van het goede antwoord op de vraag, wordt door Only Friends een winnaar getrokken die een exclusief Cruijff-shirt krijgt, gesigneerd door Wim Suurbier.

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Ze zullen nog wel bozer worden omdat van de week de beker ook voorbij is helaas.

Comments are closed.