Live Ajax – AZ: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Na de teleurstelling van afgelopen donderdag staat er voor Ajax weer een belangrijke wedstrijd op het programma. AZ, de nummer twee, komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Karakteristieken
Ajax – AZ staat voor de 41ste keer op het programma en daarin wist Ajax 39 keer te winnen. Dit seizoen won AZ in Alkmaar door een late treffer van Boadu. Ajax staat momenteel op de eerste plaats met 53 punten uit 23 wedstrijden. AZ staat tweede en heeft 50 punten uit 23 wedstrijden. Ajax verloor vier zijn laatste acht eredivisieduels. AZ won drie van zijn laatste vijf competitieduels.

Gözübüyük aangesteld als arbiter
Serdar Gözübüyük is aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd en zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en De Vries. Bax is vierde official terwijl Ruperti is aangesteld als VAR.

Tagliafico en Promes keren terug, Ziyech blijft vraagteken
Nico Tagliafico keert weer terug in de basis nadat hij tegen Getafe was geschorst. Quincy Promes, die tegen Getafe inviel, start naar verwachting ook in de basis. Achter de naam van Hakim Ziyech staat nog een klein vraagteken. Ajax kan bij winst de voorsprong op AZ weer vergroten tot zes punten.

Vermoedelijke opstelling
Andre Onana, Sergino Dest, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Ryan Babel, Hakim Ziyech, Quincy Promes, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Laten we hier even orde op zaken stellen en AZ met lege handen naar huis sturen zodat we weer een goed gevoel krijgen en.

Comments are closed.