Jong Ajax niet langs Telstar: 2-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 2-2 gelijkgespeeld tegen Telstar en dat was zeker niet nodig geweest nadat de ploeg van Van der Gaag bij rust op een 2-0 voorsprong stond. De Ajacieden begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen via Hansen op een 1-0 voorsprong. Niet veel later tekende Jensen voor de 2-0 en niets leek een mooie avond op sportpark de Toekomst in de weg te staan. Vlak na rust scoorde Kharchouch de 2-1 maar gezien het spelbeeld was het wachten op de derde Amsterdamse treffer. Echter na een ongelukkige handsbal van Quinten Timber scoorde Telstar uit een strafschop de 2-2. De opnieuw uitblinkende Ünüvar had alsnog de overwinning op zijn schoen maar miste voor open doel. Volgende week wacht het treffen met FC Volendam, de ploeg van Wim Jonk.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Van Gelderen, Kasanwirjo (79. Kemper), Pierie, Castillo, Taylor, Regeer (58. Mendez), Jensen (84. Pynadath), Q. Timber, Hansen, Ünüvar

Related posts