Ajax Vrouwen verliezen in Eredivisie-Cup

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de uitwedstrijd in de Eredivisie-Cup tegen ADO met 2-2 gelijkgespeeld en dat was niet voldoende voor de volle winst aangezien de thuiswedstrijd tegen de club uit de Hofstad met 0-1 werd verloren. De Ajax Vrouwen kwamen in de eerste helft op een 1-0 achterstand maar in de tweede helft wist Lewerissa de gelijkmaker te scoren. Lang bleef die stand echter niet op het bord want een minuut later was het Janette van Beelen die ADO weer aan de leiding schoot. Echter gaven de Ajax Vrouwen niet op en kwamen door een eigen doelpunt op 2-2. In de slotfase waren de Ajax Vrouwen nog wel gevaarlijk maar bleef het bij 2-2. Daardoor won ADO deze ronde van de Eredivisie Cup.

Opstelling Ajax Vrouwen: Dinkla, L. Bakker, Akkerman (60. Dijkstra), De Sanders, Verhoeve (46. Van de Velde); Zeeman, Van Lunteren, Salmi (72. Lewerissa), E.Bakker, Jansen, Vd Bighelaar

Related posts