Ajax Vrouwen verliezen van FC Twente Vrouwen: 2-1

De Ajax Vrouwen zijn er dinsdagavond niet in geslaagd om de uitwedstrijd in de competitie tegen de FC Twente Vrouwen te winnen. De wedstrijd, die eerder deze maand werd gestaakt door de storm, werd met 2-1 verloren en daarmee is het gat tussen de twee in de stand nog maar twee punten.

Beide elftallen begonnen fel aan het inhaalduel en na mogelijkheden voor onder anderen Victoria Pelova en Lucie Vonkova was het de thuisploeg die de score wist te openen. Anna-Lena Stolze wist Lize Kop te verslaan en zorgde voor een 1-0 ruststand. In de tweede helft had Van Lunteren de kans op de gelijkmaker maar schoot zij een vrije trap maar net over. Niet veel later leed dezelfde Van Lunteren balverlies en scoorde Stolze haar tweede treffer van de avond. Marjolijn van den Bighelaar zorgde nog voor de 2-1, coach Danny Schenkel bracht met Ellen Jansen en Iina Salmi nog verse krachten in het elftal, maar de gelijkmaker kwam er niet. Aanstaande vrijdag wacht de vrouwen wederom een uitduel. Dan in Den Haag om de Eredivisie Cup.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Dijkstra, Doorn (84. Salmi), Pelova, Verhoeve, Munsterman (79. Jansen), Van Lunteren, L.Bakker, Van den Bighelaar, Vonkova (51. E.Bakker), Lewerissa

 

Related posts