There are no ads, please add some


Video: Kale en Kokkie roepen de crisis uit

Het is crisis bij Ajax, althans dat vinden Ajaxfans Kale en Kokkie. Hun club had het moeilijk in Europa tegen het Spaanse Getafe en gister verloor de ploeg van Erik ten Hag, net als het jaar daarvoor van Heracles in Almelo. De twee snappen niks van de keuzes van de trainer en denken dat het goed is als de spelers één voor één op het matje komen om te motiveren waarom ze aanstaande donderdag het gras gaan opvreten, thuis tegen Getafe.

De winnaar van de quizvraag van vorige week is:

Stefan Pieters uit Amsterdam.

De vraag van deze week:

Vandaag een vraag over Johan Cruijff. Johan won vele prijzen in teamverband, maar ook een aantal persoonlijke. Hoe vaak won Johan Cruijff de Ballon d’Or

A. 3 keer
B. 2 keer
C. 0 keer

Mensen die Only Friends willen steunen kunnen meedoen aan de quiz.
Deelnemers wordt gevraagd donateur te worden van Only Friends door een SMS naar het Only Friends nummer 4333 te sturen met het woord friends [spatie] en het goede antwoord A, B, of C. Een smsje sturen kost drie euro, daarvan gaat de volledige opbrengst direct naar het goede doel.

Bovendien is er nog wat te winnen. Uit de inzenders van het goede antwoord op de vraag, wordt door Only Friends een winnaar getrokken die een exclusief Cruijff-shirt krijgt, gesigneerd door Wim Suurbier.

Gerelateerde posts