Hakim Ziyech ook persoonlijk akkoord met Chelsea

Hakim Ziyech is nu ook persoonlijk akkoord met zijn nieuwe werkgever Chelsea. Dit laat de club op hun website weten. Gisteren berichtten we dat Hakim niet wedstrijdfit zou zijn en daarom niet in actie kon komen tegen Heracles maar de werkelijke reden was het onderhandelen van Hakim met Chelsea. Hakim heeft er duidelijk zin in om bij zijn nieuwe club te beginnen: ‘I am delighted and proud to have signed for such a huge club as Chelsea. I am looking forward to next season and hope we can achieve great things together’

Related posts

3 Comments

  1. Arie

    Ik was een paar jaar geleden als toerist bij Chelsea maar kwa historie en prijzen kunnen zij niet in de schaduw van ajax staan alleen dankzij de olie dollars hebben ze geld en een prijs gewonnen het stadion is klein en slecht onderhouden verder hebben ze hulp van scheidsrechters nodig om in de 2 de ronde van de CL te komen. Hoezo groot!!!

Comments are closed.