Opstellingen Heracles – Ajax

Ajax heeft nog steeds last van geblesseerde spelers maar gelukkig staat André Onana weer in het doel tijdens het competitieduel in Almelo. Hakim Ziyech is er helaas niet bij omdat hij niet wedstrijdfit is. Klaas-Jan Huntelaar begint in de basis tussen Ryan Babel en Dusan Tadic. Perr Schuurs staat centraal achterin met Daley Blind. Heracles staat elfde in de competitie en wij staan zes punten boven de nummer twee. De wedstrijd start om 16:45 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel.

Opstelling Heracles: Blaswich; Breukers, Rossmann, Knoester, Hardeveld; Kiomourtzoglou, Merkel, Osman; Mauro Junior, Dessers, Burgzorg

Opstelling Ajax: André Onana, Sergino Dest, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Lisandro Martínez, Ryan Gravenberch, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar, Ryan Babel

Related posts