Live Heracles – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 16:45 uur de uitwedstrijd tegen Heracles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Karakteristieken
Het is zondag de twintigste editie van Heracles – Ajax en daarvan wist Ajax er in totaal veertien van te winnen. De laatste jaren heeft Ajax het altijd vrij lastig op het kunstgras in Almelo. Vorig seizoen won Heracles met 1-0 door een doelpunt van Osman. Dit seizoen won Ajax de thuiswedstrijd tegen Heracles met 4-1. Ajax staat momenteel eerste in de competitie met 53 punten uit 22 wedstrijden. Heracles bezet de tiende plaats en heeft 29 punten uit 23 duels behaald.

Van Boekel aangewezen als scheidsrechter
Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Van Boekel zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Balder en Bluemink. Vierde official in Almelo is Van der Eijk terwijl Lindhout is aangesteld als VAR.

Varela maakt weer plaats voor Onana
Het AD verwacht dat Erik ten Hag in Almelo met dezelfde veldspelers zal aantreden als tegen Getafe. Alleen Bruno Varela zal weer van plek wisselen met Andre Onana die afgelopen donderdag was geschorst.

Vermoedelijke opstelling
Andre Onana, Sergino Dest, Edson Alvarez, Daley Blind, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Dusan Tadic, Hakim Ziyech, Ryan Babel, Lassina Traore

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts