Schuurs: ‘Zo krijg ik nooit een basisplaats’

Perr Schuurs baalt stevig van zijn fout tegen Getafe in de zestiende finales van de Europa League. Schuurs verving in de tweede helft Edson Alvarez, maar ging vlak voor tijd in de fout waardoor Getafe de 2-0 kon scoren.

‘Ik kreeg de bal van Tagliafico en voelde een duwtje. Vervolgens lever ik die bal zo maar in, ligt het veld open en wordt het 2-0. Dan kan je wel door de grond zakken. Ik kan veel goede dingen doen maar die foutjes in mijn spel moeten er echt uit. Natuurlijk baal ik hier enorm van. Hier word ik op afgerekend en dat is ook helemaal terecht. We hebben natuurlijk niet alleen door mij verloren, maar ik heb mijn ploeg benadeeld’. Schuurs verruilde in de zomer van 2018 als groot talent Fortuna Sittard voor Ajax en mocht wennen bij Jong Ajax. In de Champions League speelde Schuurs een goede wedstrijd tegen Lille maar in de competitie tegen AZ ging Schuurs ook in de slotfase in de fout waardoor Boadu de 1-0 wist te scoren. ‘We moeten er zondag tegen Heracles weer staan. Maar daarvoor zal ik nog wel even denken aan de manier waarop het 2-0 werd. Dat was mijn fout’.

Bron: De Limburger

Related posts

2 Comments

  1. Arie

    Laat Schuurs nu eens staan naast Blind anders krijgt hij nooit die fouten eruit De Ligt maakte ook fouten en opeens was dit voorbij.

  2. Charka53

    Jammer voor Schuurs dat hij juist nu een foutje maakt maar laten we hemnu niet de schuld geven van de nederlaag ,waar was de routine , Tadic is al een tijdje niet de oude Hakim was ook weer niet thuis Babel voegt ook geen reet toe moet ik nog verder gaan het is op het ogenblik niks met het eerste dus mannen werk er aan en zorg dat het weer gaat lopen voor dat het een heel verloren seizoen wordt.

Comments are closed.