Selectie voor duel met Getafe: Mazraoui ontbreekt, Schuurs weer fit

Erik ten Hag heeft 22 spelers geselecteerd voor voor het Europa League-duel met Getafe. Noussair Mazraoui blijft achter in Amsterdam. De verdediger raakte afgelopen maandag geblesseerd tijdens de wedstrijd tussen Jong Ajax en NAC Breda. Perr Schuurs is wel fit verklaard en zit dan ook bij de selectie. Andre Onana, geschorst voor het eerste duel tegen de Spanjaarden, reist ook mee met de selectie.

Selectie: Bruno Varela, Dominik Kotarski, Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Edson Álvarez, Daley Blind, Lisandro Martínez, Sergiño Dest, Nicolas Tagliafico, Jurriën Timber, Donny van de Beek, Carel Eiting, Razvan Marin, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Hakim Ziyech, Lassina Traoré, Ryan Babel, Danilo

 

Related posts

1 Comment

Comments are closed.