Vervoerder Oostenrijk Group keert terug als sponsor bij Ajax

Ajax en Oostenrijk Group hebben een 6,5-jarige overeenkomst getekend, zo meldt Ajax via de officiële website. Het internationaal opererende vervoersbedrijf uit Diemen was in de jaren ’90 al sponsor van Ajax en keert nu terug als Official Supplier. “Oostenrijk en Ajax hebben al een lang verleden met elkaar, waaronder de samenwerking in de succesvolle jaren ’90. We zijn verheugd dat we met de nieuwe generatie aan het roer wederom een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten’, aldus Commercieel directeur Menno Geelen.

”Het voelt goed om weer terug te zijn in de sponsorgroep van Ajax. We ondersteunen Ajax met het busvervoer op alle fronten en waar nodig met VIP-vervoer. Dat doen we voor de gehele organisatie; van (jeugd)spelers tot en met de vereniging en van de Foundation tot en met de fans. Ik durf vast te stellen dat de nieuwe Mercedes-spelersbus voor Ajax 1 die er komend seizoen komt de mooiste van Nederland wordt. Dat past natuurlijk ook bij Ajax”, aldus Rogier Staal, CEO van de Oostenrijk Group.

Het afsluiten van een lange sponsor-overeenkomst past in het beleid dat Ajax de laatste jaren voert. eerder werden ook langdurige deals met sponsors als Ziggo, ABN AMRO, Iconix, CST, BUD en Adidas gesloten. Vorige week werd ook het contract met PCI al met zes jaar verlengt. Dat veel sponsoren langdurig zijn vastgelegd, zorgt voor veel continuïteit. Hierdoor kan Ajax haar begroting de komende jaren structureel verhogen, een van de doelstellingen van de club.

Related posts