Ajax ook persoonlijk akkoord met Antony; pas na medische keuring in Brazilië weer actief voor Sao Paulo

Nadat Ajax al met São Paulo overeenstemming bereikte over de transfer van Antony Matheus dos Santos naar Amsterdam, heeft de club nu ook een akkoord met de speler zelf, zo meldt De Telegraaf. Antony zet – zodra de medische keuring heeft plaatsgevonden en het papierwerk in orde is gemaakt – zijn handtekening onder een vijfjarig contract, dat op 1 juli ingaat.

Die medische check zal niet, zoals eerder aangekondigd, in Amsterdam worden gehouden. Ajax is akkoord gegaan om de testen in Brazilië uit te voeren. Beide partijen vinden namelijk een lange reis naar Amsterdam onnodig. De juristen van Ajax, São Paulo en de speler zelf zijn nu druk bezig om na alle gemaakte afspraken de contracten in orde te maken. Als alles volgens plan verloopt, kan de transfer van Antony nog voor zijn verjaardag wereldkundig worden gemaakt. De Braziliaan wordt op maandag 24 februari 20 jaar.

Sao Paulo wil geen enkel risico nemen met Anthony met het oog op de transfer. ‘De spits mag pas weer meetrainen als hij alle medische onderzoeken heeft voltooid en het contract met de Europeanen heeft ondertekend’, aldus verslaggever José Eduardo Martins van het Braziliaanse medium UOL.

Related posts

2 Comments

  1. Arie

    Vraagje wat gaat er gebeurenals deze speler bv zijn kruisbanden scheurd voor 1 juli tijdens een wedstrijd van Sao Paulo.

Comments are closed.