Video: Kale en Kokkie en de voorbereiding op Getafe

In de Eredivisie gaat het Ajax voor de wind, AZ staat inmiddels op zes punten achterstand. In Europa is het een heel ander verhaal, Ajax moet het na de jaarwisseling een treetje lager doen en speelt donderdag tegen Getafe in de Europa League. Dit is niet het favoriete toernooi van de mannen, maar we blikken vandaag wel vooruit op de wedstrijd. Ook kijken we terug op de wedstrijd tegen RKC.

Op 5 januari 1964 maakte ik mijn debuut voor Ajax. Tegen wie speelden we toen met Ajax?

A. ADO Den Haag
B. DWS
C. FC Volendam

Mensen die Only Friends willen steunen kunnen meedoen aan de quiz.
Deelnemers wordt gevraagd donateur te worden van Only Friends door een SMS naar het Only Friends nummer 4333 te sturen met het woord friends [spatie] en het goede antwoord A, B, of C. Een smsje sturen kost drie euro, daarvan gaat de volledige opbrengst direct naar het goede doel.

Bovendien is er nog wat te winnen. Uit de inzenders van het goede antwoord op de vraag, wordt door Only Friends een winnaar getrokken die een exclusief Cruijff-shirt krijgt, gesigneerd door Wim Suurbier.

Related posts