‘Bekerfinale feyenoord – Ajax kan met supporters van beide clubs’

Ahmed Aboutaleb vertelt aan RTV Rijnmond dat wat hem betreft de bekerfinale tussen feyenoord en Ajax gewoon met de aanhang van beide teams gespeeld kan worden. ‘Het verbod op het toelaten van uitsupporters geldt alleen voor de competitie en niet voor de beker. Het gevolg daarvan is dat als er verder geen gekke dingen gebeuren en beide teams komen in de finale, dan zijn Ajax-supporters welkom in De Kuip voor de beker’, aldus de burgemeester van rotterdam. De laatste bekerfinale waarin beide clubs elkaar troffen was in 2010 en de KNVB besloot toen vanwege supportersrellen en twee wedstrijden van te maken (Ajax won met 2-0 en 4-1). Dit wil Heinrich Welling, competitieplanner bij de KNVB, liever niet meer.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Leuk geprobeerd burgemeester maar laten we als het Ajax tegen feijenix wordt op neutraal terrein of twee wedstrijden dan is niet alleen feijenix in het voordeel.

Comments are closed.