Live Ajax – RKC Waalwijk: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Karakteristieken
Ajax – RKC Waalwijk staat voor de 23ste keer op het programma en daarvan won Ajax er 22. De club uit Waalwijk wist een keer te winnen in Amsterdam en dat was in 1999 (1-2). Dit seizoen won Ajax vrij moeizaam in Waalwijk met 1-2. Ajax staat momenteel op de eerste plaats met 50 punten uit 21 wedstrijden. Ondanks dat RKC dit seizoen best aardig weet te voetballen staat de ploeg toch laatste met 12 punten uit 22 wedstrijden.

Higler fluit wedstrijd
Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en RKC Waalwijk. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Zuilen en Honig. Kooij zal fungeren als vierde official en Bax is aangesteld als VAR.

Ziyech in de basis, Blind start op de bank
De verwachting is dat Hakim Ziyech in de basis zal starten wat ten koste gaat van Lassina Traore. Edson Alvarez zal weer centraal achterin beginnen aangezien Perr Schuurs nog niet geheel hersteld is van kuitproblemen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Sergino Dest, Edson Álvarez, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Ryan Gravenberch, Carel Eiting, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Ryan Babel, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts