Ajax Vrouwen in slotfase langs ADO: 1-0

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag met 1-0 gewonnen. Op sportpark de Toekomst leek de wedstrijd te eindigen in 0-0 en gezien het spelbeeld hadden de Ajax Vrouwen daar vrede mee kunnen hebben. ADO was namelijk de betere ploeg maar ging uiteindelijk met nul punten terug naar Den Haag. Marjolein van den Bighelaar kon vlak voor tijd de 1-0 scoren maar zag haar inzet nét naast gaan. Niet veel later, in de blessuretijd, was het toch raak en schoot Van den Bighelaar nu wel raak na een assist van Bakker. Met de overwinning blijven de Ajax Vrouwen in het spoor van koploper PSV. Het verschil is op dit moment nog zeven punten, maar Ajax heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; L. Van der Most (28. Verhoeve), Dijkstra, Doorn, Munsterman (81. E. Bakker), Van Lunteren, L. Bakker (76. Jansen), Van den Bighelaar, Vonkova, Lewerissa (81. Jansen), Pelova

Related posts