Blind niet bang voor leegloop: ‘Het is aan Overmars om de groep bij elkaar te houden’

Ajax bevestigt vandaag dat de club een akkoord heeft bereikt met Chelsea over de overgang van Hakim Ziyech naar de Londense club. Betekent dit het begin van een massale uitloop? Er zijn namelijk meer spelers waar aan getrokken wordt; Donny van de Beek, Andre Onana, Sergiño Dest en Nico Tagliafico zijn de namen die het meest genoemd worden. Daley Blind is niet per se bang voor een grote leegloop bij Ajax in de aankomende zomerse transferperiode zo verteld hij tegenover de NOS. ‘Nee, dat dachten we vorig jaar ook. Toen heeft Overmars fantastisch werk geleverd door weer een fantastische groep samen te stellen. Dat zal dit keer niet anders zijn. Je weet dat je je in de kijker speelt met dit spel. Het is aan Overmars om de groep bij elkaar te houden. Hij zal het druk krijgen, denk ik’ 

het zal niet makkelijk worden. Overmars maakte namelijk met enkele spelers de afspraak mee te willen werken aan een vertrek wanneer zij dit seizoen bij Ajax zouden blijven. ‘Als er spelers gaan, staan er nieuwe spelers op. Dat kunnen talenten zijn of nieuwe aankopen. Zo is het altijd al geweest. Zelf heb ik ook een keer de stap gemaakt, dan kies je voor je eigen carrière en de kansen die je krijgt. Het is aan iedere speler individueel om daar op in te gaan of niet’, aldus een positief ingestelde Blind.

Related posts

1 Comment

  1. Arie

    Blind heeft gelijk maar ik hoop dat Overmars voor de andere spelers die nog een jaar bleven geen prijs heeft afgesproken die minimaal is maar markt conform.

Comments are closed.