Telegraaf: ‘Ajax en Chelsea akkoord over transfer Ziyech’

Ajax en Chelsea hebben in de afgelopen 24 uur een (mondeling) akkoord bereikt over de transfer van Hakim Ziyech komende zomer, zo meldt o.a. De Telegraaf. Afgelopen winterstop klopten de Engelsen al aan bij Ajax maar kreeg toen te horen dat een winterse transfer uitgesloten was. Lampard vindt Ziyech echter zo’n topspeler en zo’n versterking voor zijn elftal, dat hij de club aan het einde van de transferwindow de opdracht heeft gegeven om de deal dan meteen rond te maken voor de zomerperiode, aldus De Telegraaf. Met de transfer zou een bedrag van zo’n 45 miljoen euro zijn gemoeid.

Zolang Ziyech zelf zijn handtekening nog niet heeft gezet onder een contract bij Chelsea staat de deur op een kier voor andere Europese topclubs en daarvan hebben zich er de afgelopen periode opeens meer gemeld. Maar op dit moment worden er alleen onderhandelingen gevoerd met Chelsea en heeft ook Ajax geen deal met andere clubs willen sluiten, aldus de krant.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Leuk voor Hakim en hij verdient zeker een andere grote club maar jammer voor ons je ziet hoe het draait als hij er niet bij is.

Comments are closed.