Driessen: ‘Stengs en Ihattaren kunnen naar Ajax na transfer Ziyech’

Nadat bekend is geworden dat Hakim Ziyech komende zomer zeer waarschijnlijk vertrekt naar Chelsea komen natuurlijk de geruchten op gang wie nu kans maken op een transfer naar Ajax. Volgens Telegraaf-verslaggever Valentijn Driessen is dat niet zo heel moeilijk in te vullen en kan Ajax met de miljoenen van Ziyech alvast twee namen invullen, namelijk Calvin Stengs van AZ en Mohamed Ihattaren van PSV.

‘Ajax gaat komende zomer natuurlijk belangrijke spelers verliezen als na Ziyech, Van de Beek, Onana, Neres, Veltman en Dest kiezen voor een buitenlands avontuur. Overmars zal ongetwijfeld al druk bezig zijn achter de schermen maar met de miljoenen van Ziyech zijn Stengs en Ihattaren nu haalbaar voor Ajax. Het zijn natuurlijk niet de vervangers van Ziyech want diens schoenen zijn nog te groot, maar beide spelers zouden prima passen in de speelwijze van Ajax’, aldus Driessen.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Dit zijn wel twee geweldige spelers maar of pisvee en AZ ze naar Ajax laat gaan betwijfel ik

Comments are closed.