‘Colombiaan Quintero moet opvolger Ziyech worden en bevestigt interesse’

Nu wel duidelijk lijkt dat Ajax Hakim Ziyech aan het einde van dit seizoen kwijt raakt aan Chelsea wordt al druk gespeculeerd over een opvolger voor de creatieve middenvelder. Valentijn Driessen opperde direct dat AZ-speler Calvin Stengs en/of PSV-middenvelder Ihattaren als opvolgers gezien moeten worden. Colombiaanse en Argentijnse media lijken er echter van overtuigt dat Juan Fernando Quintero de stap naar de Johan Cruijff ArenA zal gaan maken. De 27-jarige Colombiaanse middenvelder van River Plate bevestigt zelf ook daadwerkelijk tegenover AS dat hij gevolgd wordt door Ajax.

Mike Verweij van De Telegraaf wist vorige maand via Twitter al te melden dat Quintero is aangeboden bij Ajax. Journalist Victoria Najda van het Argentijnse medium Radio Del Plata wist te melden dat Ajax een bod van vijftien miljoen euro had neergelegd bij River Plate voor Quintero, maar die club ging daar niet mee akkoord. Quintero is vanwege een ontsnappingsclausule in zijn contract naar verluidt wel voor 22 miljoen euro op te pikken bij River Plate. Onduidelijk is of die vraagprijs  op dit moment nog altijd een obstakel vormt voor Ajax, maar zeker lijkt dat de club Quintero nog altijd nadrukkelijk volgt.

“Ik weet ervan. Het bestuur en de trainer weten er ook van”, aldus Quintero woensdag in diverse Argentijnse media. “Maar het belangrijkste is dat ik nu nog bij River Plate speel. Ik ben tevreden en ik ben nog steeds blij om hier te zijn. Maar als ik vertrek, zullen we daar samen goed over praten.”

Related posts

2 Comments

    1. De Nees

      Ja, maar zou die ‘eigen jongens’ toch maar niet zo hogelijk waarderen. In de kijker spelen in het eerste en al na 1 a 2 jaar voor het grote geld gaan elders. Kijk Dest nu, eerder Kluivertje, maar ook Frenkie en de Ligt om paar te noemen. Zijn er al veel geweest laatste jaren en toch vaak nog geen 20 jaar.

Comments are closed.