Van der Gaag: ‘Absolute wanprestatie Jong Ajax tegen Utrecht’

Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag heeft geen goed woord over voor zijn ploeg, na het 7-2 pak slaag tegen Jong FC Utrecht. Van der Gaag wil de nederlaag van zijn ploeg niet toeschrijven aan louter keeper Bruno Varela. Varela blunderde onder toeziend oog van Erik ten Hag. De trainer van het eerste elftal van Ajax moet volgende week in de Europa League tegen Getafe voor een andere keeper dan André Onana kiezen, want de Kameroener is geschorst. “Ik heb meer naar het hele team gekeken. Bruno zal er net als de andere jongens niet erg prettig bij hebben gezeten in de kleedkamer. We hebben met zijn allen een heel slecht gevoel”, aldus een boze Van der Gaag tegenover FOX Sports.

‘Vandaag werd het, op het eerste kwartier na, alleen maar slechter. Bij de 2-0 had ik al het gevoel dat het klaar was, toen ik die koppies zag hangen. Het grootste punt is dat je het hebt opgegeven. Als je keihard werkt en alles ervoor hebt gedaan, dan is het nog normaal, maar op deze manier absoluut niet. Het is dramatisch als je je gewillig naar de slachtbank laat leiden en individueel én als team opgeeft. Het is Ajax-onwaardig en we hebben – nadrukkelijk met zijn allen – een absolute wanprestatie geleverd.’

Related posts

1 Comment

  1. Slingertje.

    Klopt en niet alles op Varela afschuiven want de rest was ook bagger maandagavond. Varela werd ook in de steek gelaten door de mensen voor hem die als natte dweilen liepen te verdedigen.

Comments are closed.