Jong Ajax fors onderuit tegen Jong FC Utrecht: 7-2

Jong Ajax heeft maandagavond een forse nederlaag geleden en ging op bezoek bij Jong FC Utrecht met maar liefst 7-2 onderuit. Bij rust stond het 2-0 voor de thuisploeg en het was de verwachting dat de ploeg van Van der Gaag anders uit de kleedkamer zou komen.

Niets was echter minder waar en de Ajacieden liepen uiteindelijk tegen een 7-2 nederlaag aan. Voor Jong Ajax wist Jensen nog te scoren, de andere treffer was een eigen doelpunt van St.Jago. Opvallend was het geblunder van Bruno Varela die maar liefst vijf keer in de fout ging. Trainer Erik ten Hag, die maandagavond toeschouwer was in Utrecht, keek het met lede ogen aan aangezien over tien dagen de eerste Europa League-wedstrijd tegen Getafe op het programma staat, en Ten Hag het moet doen zonder de geschorste Andre Onana.

Opstelling Jong Ajax: Varela, Van Gelderen, J. Timber, Kemper, Ter Heide (9. Douglas), Q. Timber, Taylor (66. Jensen), Ekkelenkamp, Mendez (46. Hansen), Brobbey, Ünüvar

Related posts

1 Comment

Comments are closed.