Eerste contouren van extra tribunes zijn zichtbaar

De Johan Cruijff Arena krijgt steeds meer uitstraling en inmiddels is men begonnen met het gedeeltelijk dichten van de zogenaamde wangen. De vier wangen zijn de plekken waar je tijdens thuisduels van Ajax grote vlaggen met de drie oude plus het huidige logo ziet hangen. Die vlaggen worden vervangen door tribunes. Echter zullen de nieuwe tribunes niet helemaal tot aan de grond doorlopen aangezien er ook ruimte moet blijven voor hulpdiensten en bouwers van concerten die via de ‘wangen’ het stadion kunnen betreden. Met de verbouwing, die voor het einde van dit seizoen nog klaar moet zijn, groeit de capaciteit van de Johan Cruijff Arena tot boven de 55.000 plaatsen. Inmiddels laat de Johan Cruijff Arena op Twitter de eerste beelden zien van de verbouwing.

Related posts