Daley Blind in selectie tegen FC Utrecht

Goed nieuws uit de ziekenboeg want Daley Blind zit in de selectie voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. Daley is bijna twee maanden uitgeschakeld geweest door een ontstoken hartspier die hem tijdens de wedstrijd tegen Valencia uitschakelde. Een inwendige defibrillator moest zijn hartritme regelen en grote inspanningen moest hij vermijden. Hij traint sinds vorige week weer mee met de groep en Erik ten Hag is heel tevreden over zijn prestaties. ‘Daar zijn we heel content over. Hij is al een tijdje aan het opbouwen. Nu kan hij de volgende stap zetten.’ Of Daley in de basis staat tegen FC Utrecht laat de oefenmeester nog in het midden.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Dat is goed nieuws we kunnen hem goed gebruiken zeker als hij weer top fit is en ook in zijn hoofd want dat zal toch ook mee spelen.

Comments are closed.