Daily Mail: ‘Onana zet in op transfer naar Premier League’

Andre Onana wil aankomende zomer een transfer maken en zou zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar de Engelse Premier League, zo weet The Daily Mail donderdagavond te melden. Volgens het medium heeft Onana ook gesprekken gevoerd met FC Barcelona maar ziet hij een overstap naar Engeland meer zitten.

De 23-jarige doelman uit Kameroen zou een voorkeur hebben voor Chelsea waar Arrizabalaga niet langer zeker is van een basisplaats. Echter zou ook Tottenham Hotspur wel oren hebben om Onana toe te voegen aan de selectie aangezien men nu beschikt over de 33-jarige Hugo Lloris wiens contract in 2022 afloopt. Volgens The Daily Mail zou Ajax inmiddels hebben laten weten dat men voor Onana een transfersom tussen de 45 en 60 miljoen wil ontvangen. Onana, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2022, heeft al laten doorschemeren dat het tijd is voor een volgende stap.

Bron: The Daily Mail

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het is jammer voor ons maar dat is nu éénmaal de voetbal wereld , maar hij zal zeker meer te doen krijgen dan bij ons hier kon hij zijn stoel mee nemen en en krantje lezen.

Comments are closed.