Video: Kale en Kokkie houden wel van een risicootje

Ondanks dat het niet helemaal van een leien dakje gaat bij Ajax, ze nog 13 wedstrijden moeten spelen in de competitie en de ziekenboeg met de week groter wordt weten fans Kale en Kokkie het wel zeker, hun club wordt dit jaar kampioen van de Eredivisie. Daarom nemen ze deze aflevering een aantal risico’s. Ze kopen krasloten, lopen door rode verkeerslichten en hebben een speciale sticker besteld. Een kampioenssticker met daarop kampioen van de Eredivisie 2019 – 2020. Als dat maar goed gaat.

De vraag die Wim Suurbier deze week stelt tijdens de quiz:
Hoeveel interlands bij Oranje heb ik op mijn naam staan?

A. 50

B. 60

C. 65

De winnaar van vorige week was Bastiaan van de Hoeven uit Leiden.

Mensen die Only Friends willen steunen kunnen meedoen aan de quiz.
Deelnemers wordt gevraagd donateur te worden van Only Friends door een SMS naar het Only Friends nummer 4333 te sturen met het woord friends [spatie] en het goede antwoord A, B, of C. Een smsje sturen kost drie euro, daarvan gaat de volledige opbrengst direct naar het goede doel.

Bovendien is er nog wat te winnen. Uit de inzenders van het goede antwoord op de vraag, wordt door Only Friends een winnaar getrokken die een exclusief Cruijff-shirt krijgt, gesigneerd door Wim Suurbier.

Related posts