Oppermachtig Jong Ajax verslaat Go Ahead Eagles met 5-1

Jong Ajax heeft maandagavond een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks van Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer was 22 wedstrijden ongeslagen maar daar kwam maandagavond een abrupt einde aan. Jong Ajax won maar liefst met 5-1.

Jong Ajax begon zeer sterk aan de wedstrijd en het was wachten op het eerste doelpunt. Die viel echter uit een strafschop. Ünüvar werd gevloerd en het was Danilo die raak schoot vanaf elf meter. Drie minuten later was het weer raak nadat Brobbey werd gevloerd in de zestien en die strafschop werd door Brobbey zelf benut. Na een half uur leek de wedstrijd beslist toen Danilo de 3-0 voor zijn rekening nam. De ploeg uit Deventer kwam sterker uit de rust en leek er toch nog een wedstrijd van te maken. Echter had Ünüvar het behoorlijk op zijn heupen en na een prachtige solo stelde hij Danilo in staat om de 4-0 te maken. De Deventernaren scoorden via Pouwels nog tegen, maar het heerlijke voetbal van Jong Ajax in de eerste 70 minuten bleef vooral hangen. Vlak voor tijd bekroonde Quinten Timber een uitstekende wedstrijd nog met een mooie 5-1.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Ter Heide, J. Timber, Pierie, Castillo, Q. Timber, Taylor (50. Mendez) , Ekkelenkamp, Danilo (77. Hansen), Brobbey, Ünüvar (64. Kemper)

Related posts