De Telegraaf verwacht Blind pas op zijn vroegst in maart terug: ‘Signalen zijn positief’

Het herstel van Daley Blind verloopt voorspoedig, zo meldt Mike Verweij van De Telegraaf in de Voetbalpodcast van zijn krant. Volgens Verweij wordt de verdediger, die kampt met een ontsteking van de hartspier, binnen afzienbare tijd door Ajax terugverwacht op het veld. Dat zal echter nog niet in februari zijn. “De signalen over Daley Blind zijn heel gunstig en heel positief.  Maar de verwachting is niet dat-ie voor het eind februari zijn rentree zal maken”, aldus Verweij.

Valentijn Driessen, eveneens werkzaam voor De Telegraaf, vindt dat er voorzichtig moet worden omgesprongen met Blind. “Het wordt natuurlijk gemonitord, maar op het moment dat je wedstrijden speelt wordt heel iets anders gevraagd dan op een training. Een trieste situatie voor die jongen”, aldus Driessen.

Related posts

2 Comments

  1. Slingertje.

    Laat hij maar lekker de tijd nemen voor zijn herstel want dat is belangrijker dan wedstrijden spelen.
    Niemand zit op een 2e Nouri senario te wachten.
    Beterschap Daley.

Comments are closed.