De Toekomst kan uitbreiden naar P2

De uitbreiding van De Toekomst naar parkeerterrein P2 is gepresenteerd, zo schrijft Het Parool. Dat is een van de uitkomsten van de structuur­visie die de gemeente Ouder-Amstel woensdagmiddag presenteerde. Het trainingscomplex van Ajax kan uitbreiden, maar daar staat tegenover dat Ajax ook weer een deel van zijn huidige terrein inlevert zodat daar woningen gebouwd kunnen worden.

Rondom station Duivendrecht komt er ruimte voor bedrijven, kantoren en hotels. Middenin het gebied zal een Smart Mobility Hub worden aangelegd; een multifunctioneel gebouw met parkeerplaatsen en sportvelden op het dak. In de komende drie maanden kunnen alle betrokkenen hun visie geven over de plannen. De eerste bewoners kunnen naar verwachting in 2024 hun nieuwe huis betrekken.

Related posts

1 Comment

  1. Slingertje.

    Dan een klein overdekt stadionnetje bouwen van 5000 fans zodat die droog kunnen zitten.

Comments are closed.