Ajax ruilt Suitsupply in voor Replay

Ajax en Replay hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende vier seizoenen. Vanaf komende zomer vervangt Replay daarmee Suitsupply als verzorger van de ‘formal and fashion wear’ van Ajax, zo meldt De Telegraaf

Ajax kijkt zeer positief terugkijkt op de samenwerking met Suitsupply dat wel graag langer door wilde met Ajax maar het aanbod van Replay was zowel financiëel als marketingtechnisch een stuk beter. Replay meer doen met Ajax. Zo gaat het merk niet alleen de spelers en bestuurders kleden maar wordt er ook een exclusieve lijn voor de fans geïntroduceerd.

Replay is geen onbekende in sportland. Zo vervult het merk eenzelfde sponsorrol bij FC Barcelona en Paris Saint-Germain en is het personal sponsor van Neymar Jr.

Ook bij Replay is men blij met de sponsordeal. ‘De gedeelde passie voor voetbal, de historie en huidige resultaten van de club, het geloof ‘for the future’ en de aandacht voor creativiteit en ‘het anders willen doen’; voor ons allemaal argumenten waarom Ajax perfect past in onze internationale partnership-strategie. We verheugen ons er op om onze nieuwe collecties, content en aanpak te laten zien aan alle fans in Nederland en de rest van de wereld’, aldus Matteo Sinigaglia, de algemeen directeur van Fashion Box SpA (moederbedrijf Replay)

Related posts